Home Contact

Werkkostenregeling.net

 

VRIENDEN

Ga naar


De nieuwe workshop
De werkkostenregeling 2015
2 sporen
Totaal vernieuwd en uitgebreid

Alles weten over de Werkkostenregeling? "De Werkkostenregeling 2015: 2 sporen". In de nieuwe workshops gaan we natuurlijk in op de veranderingen en verbeteringen die het ministerie van Financiën voorstelt. Ook aandacht voor "hoe verander ik de arbeidsvoorwaarden", "de onderbouwing van de vaste kostenvergoeding" en "hoe voer ik zelf een scan uit". De nieuwe workshops zijn geschikt voor personen die zich voor het eerst verdiepen in de werkkostenregeling maar door de nieuwe onderdelen ook prima als aanvulling op de workshops die in 2010, 2011,2012 en 2013 gehouden zijn. Lees hier meer over de workshops. Kijk voor meer informatie en de data op www.bdo.nl/alp.
.


 

VRIENDEN
Op deze pagina treft u links aan naar andere sites die niets maar dan ook helemaal niets met de werkkostenregeling te doen hebben. Maar wel leuk, nuttig of interessant zijn.

 

www.deintentie.nl
De Intentie is een rust en herstelboerderij waar je kunt bijkomen en laten behandelen van alles wat je is overkomen. Dit kan zijn, stress, burn-out, emotionele of psychische klachten. Natuurlijk niet te vergeten de lichamelijke klachten. Wij werken volgens een VIP systeem, dat wil zeggen met een zeer klein aantal gasten waarbij de behandeling en aandacht zeer persoonsgebonden is en het resultaat hoog is. Wij werken ook in opdracht van werkgevers die een passie hebben om hun werknemers gezond, fit en vitaal te houden, zowel fysiek als mentaal. Mentaal verzuim is enorm hoge kostenpost voor de werkgever die vaak wordt onderschat. Vergoeding van zorgverzekering mogelijk, informeer hiernaar!
Ga naar www.deintentie.nl of bel 06-49361217 (Jolanda Ludema).

 

www.2hug.nl
Dé webwinkel voor eigen handgemaakte kids & lifestyle artikelen.
Bij 2HUG kun je stoere knuffels en hippe accessoires kopen voor kids van klein tot groot. Ideaal om te geven als kraam- of verjaardagskado, maar natuurlijk ook heel leuk om te geven (én te krijgen ) tijdens de komende Sinterklaas én Kerstperiode!

www.aquaster.nl
Wilt u een veel mooiere site dan werkkostenregeling.net? Bezoek dan eens aquaster.
Naast een schitterend ontwerp krijgt uw website ook ons gebruiksvriendelijke website beheersysteem. Pas uw website op elk gewenste moment aan!" Aquaster levert effectieve websites!