Werkkostenregeling.Net

Alles weten over de Werkkostenregeling 2015?

hart

2015: Fietsplan of Border Collie plan?

Wilt u alles maar dan ook echt alles weten over de werkkostenregeling? Weten hoe u moet overstappen? Hoe de Belastingdienst denkt en om gaat met de werkkostenregeling? Bezoek dan de Workshop De Werkkostenregeling 2015 van BDO.

We noemen het workshop omdat we met kleine groepen werken en de deelnemers alle gelegenheid bieden vragen te stellen. U mag het ook cursus noemen. Daar is niets mis mee.

Heeft u minder tijd? Neem dan deel aan de Webinars De Werkkostenregeling 2015.


Wilt u persoonlijk advies? Snel en vakkundig? Bel 06 248 00 357.

 

WORKSHOPS EN WEBINARS 'DE WERKKOSTENREGELING 2015'

Overstappen op de nieuwe werkkostenregeling, het moet
 
We bieden workshops en webinars aan over de werkkostenregeling. Wilt u echt alles weten over de werkkostenregeling dan is de workshop geschikt voor u. Heeft u minder tijd en wilt u niet reizen, dan kunt u ons 1,5 uur durend webinar volgen. Lees hieronder meer over beide opties:
 

Workshop 'De werkkostenregeling 2015'

De vernieuwde workshop 'De werkkostenregeling 2015' gaat nog een stap verder dan de eerdere workshops. Deze zorgt ervoor dat u in 2015, op de meest makkelijke manier denkbaar kunt overstappen op de werkkostenregeling. En zo voordelig mogelijk. We kijken niet alleen naar de huidige werkkostenregeling maar ook naar de veranderingen die het Ministerie van Financiën wil doorvoeren.
 
De workshop is zowel geschikt voor degenen die zich al verdiept hebben in de werkkostenregeling (bijvoorbeeld de deelnemers aan eerdere workshops) als voor diegenen die nog blanco staan tegenover de werkkostenregeling.
 
Wij laten zien waarmee u bij de vormgeving of verandering van uw arbeidsvoorwaarden rekening moet houden. Een bedrijfsabonnement afsluiten voor mobiele telefoons of toch maar even niet? De internetvergoeding stopzetten? Snel nog op personeelsreis of een teambuilding plannen of toch gewoon na de overstap op de (nieuwe) werkkostenregeling? Wachten tot 2015 met het verstrekken van een I-pad of andere tablet?
 
In tegenstelling tot veel andere voorlichtingsbijeenkomsten, lunch- en ontbijtsessies bevat de workshop 'De werkkostenregeling 2015' een totaal beeld van de werkkostenregeling, waardoor u niet alleen de hoofdlijnen van de werkkostenregeling weet maar alles! Heeft u nog vragen na de workshop, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Zo zit u niet met een paar honderd man in de zaal, maar met kleine groepen in luxe hotels met een heerlijke lunch. Zodat u, als u dat wilt, alle vragen kunt stellen over de werkkostenregeling tijdens de workshop.
 

Uitgebreid werkpakket werkkostenregeling

Als deelnemer aan de workshop ontvangt u het uitgebreide werkpakket werkkostenregeling. Het zeer uitgebreide werkpakket bestaat uit een documentatiemap met USB-stick. Het is compleet aan deze nieuwe workshop aangepast en bevat veel modellen, meestgestelde vragen en antwoorden, tips en de BDO WerkkostenScan.
 

Positieve reacties

De workshops worden verzorgd door Chantal van Oirschot – van Aerle en Marcel Kawka. Zij zijn adviseur van de Adviesgroep Loon- & Premieheffing die al bijna 10 jaar professionele en praktische workshops en seminars organiseert. Enkele reacties over de workshop uit 2010, 2011, 2012 en 2013:
  • “Zeer zinvolle bijeenkomst!”
  • “Meer dan de moeite waard!”
  • “Uiterst nuttig, praktisch en informatief. En nog leuk ook!”
  • “De dag vliegt voorbij!”
  • “Blij dat ik er op tijd bij ben, want er valt nog veel te doen.”
  • ''Nu ben ik in ieder geval voorbereid''
  • ''De werkkostenregeling kan dus ook voordelen brengen!''
  • "Ik stap met een gerust hart over"
Deelname aan de workshop levert voor diverse beroepsorganisaties ook (vrije) PE-punten op.
  

Workshop werkkostenregeling bijwonen?

Kijk in onze evenementenkalender voor de actuele data en inschrijfmogelijkheden.
 
Workshop op locatie, met of zonder scan?
Wij verzorgen ook totaal op maat gemaakte workshops voor uw organisatie waar en wanneer het u schikt. Zodat alle afdelingen en personen een goed beeld hebben van de gevolgen van de werkkostenregeling, van Financiën tot P&O en van de salarisadministrateur tot het OR-lid. Ook kunt u samen met bijvoorbeeld de andere bedrijven binnen uw kantorencomplex of bedrijventerrein een beroep op ons doen. Neem contact op met de Adviesgroep Loon- & Premieheffing om te praten over de mogelijkheden. 
 

Webinars ‘De Werkkostenregeling 2015’

Zit u liever niet in de auto? Vindt u een hele dag op pad teveel? Kies er dan voor om achter u computer kennis te nemen van de veranderingen die de werkkostenregeling teweeg brengt. Wij organiseren webinars rond de werkkostenregeling. Deelnemers aan deze wat verkorte vorm van de workshops ontvangen de uitgebreide documentatieset ‘De werkkostenregeling 2015’ gratis. Deelname aan deze webinars kost € 175. Inschrijven voor de webinars kunt u hier. U ontvangt dan ruim van de voren alle informatie over hoe u deel kunt nemen aan het webinar.

Waarin verschilt het webinar van de workshops? De webinars duren ongeveer 1,5 uur, waarna er nog ruimte voor vragen is. De webinars zijn korter zodat er uiteraard wat minder lang stil kan worden gestaan bij de onderwerpen en vanwege de aard is een webinar ook iets minder interactief. Maar de webinars zijn uitermate geschikt voor degenen die wel veel, maar niet alles over de werkkostenregeling willen weten of degenen die maar beperkte tijd daarvoor hebben.
 

Contact

Wilt u meer informatie over de werkkostenregeling of heeft u vragen? Neem dan contact op met de BDO Adviesgroep Loon- en Premieheffing.
 

 

 

 

 

Hier zijn we binnenkort ook te vinden.

© 2014 Werkkkostenregeling.net Contact Disclaimer